CAMPER “LA MOLA"

Descobreix "La Mola"

Volkswagen T6.1 Dièsel

Si busques viatjar de manera diferent per o des de Barcelona llogar una camper és la millor opció. Tant per a descobrir Barcelona, com per a una escapada des de la capital de Catalunya, el lloguer de furgonetes camper a Barcelona és una idea genial Amb TOTS els serveis i comoditats inclosos en el preu! Reserva una camper en Alquilovan i inicia la teva aventura des de la ciutat comtal!

El nostre model de camper es tracta d’una furgoneta àgil, lleugera, amb la clàssica base de VW, És súper còmoda!

Amb ella arribaràs als racons més amagats per a descobrir les ciutats com mai ho havies fet. No t’ho pensis més i fes el teu lloguer de camper a Barcelona! Gaudeix d’unes vacances diferents!

CARACTERISTIQUES DE LA NOSTRA CAMPER EN LLOGUER

Cuina totalment equipada

Cuina de gas amb dos fogons. En aquesta cuina podràs preparar qualsevol menjar lliurement. A més, està totalment equipada amb tots els estris necessaris. Cuinar a la camper serà gairebé com fer-ho en una casa portàtil.

Nevera

Llogaries una camper sense nevera? No pas! Una nevera és imprescindible en els viatges amb camper. La que trobaràs a la nostra furgoneta és ideal per poder portar i emmagatzemar tot el que necessites i mantenir-ho en perfectes condicions.

Aigüera

L’aigüera de la nostra camper et permetrà mantenir-ho tot net i endreçat.

Parament

Si realitzes el lloguer de campers a Barcelona amb Alquilovan, comptaràs amb tot el parament que necessites. La nostra camper està preparada per a cinc persones!

Calefacció

Volem que et sentis a gust i per això comptem amb termòstat per a la calefacció en la nostra camper de lloguer. Volem que puguis dormir en qualsevol lloc de forma comfortable sense que et condicioni la climatologia de l’exterior.

Endolls i connexions

Avui dia és impossible pensar en el lloguer d’una camper a Barcelona sense que compti amb endolls ni connexions. La nostra camper compta amb endoll encenedor, USB i voltímetre de bateria externa.

Dutxa exterior

La furgoneta camper d’Alquilovan també compta amb dutxa exterior, perquè puguis dutxar-te sense cap problema.

Presa corrent exterior

La nostra camper compta amb corrent exterior, connexió de la dutxa i entrada al dipòsit de les aigües netes de 70 litres.

LLOGA DE LA TEVA CAMPER AMB ALQUILOVAN

Si la recollida o devolució de la “van” hagués de ser fora dels horaris normals s’haurà de comentar amb anterioritat a la confirmació de la reserva i tindrà un cost afegit de 30€.

Recollida i devolució en Rambla Brasil 29-32, Barcelona.

PREUS DE ALQUILOVAN

Les millors campers. Els millors preus i sense sorpreses. Tot inclòs!

TemporadaPreu
Baixa99€/dia
Mitjana119€/día
Alta139€/dia

*Tenim una tarifa diària que varia segons la temporada. En aquesta taula pots consultar les nostres tarifes diàries. Apliquem descomptes per a lloguers de llarga durada (més de 20 dies), consulta'ns.

*Si la recollida o devolució de la "van" hagués de ser fos dels horaris normals s'haurà de comentar amb anterioritat a la confirmació de la reserva i tindrà un cost afegit de 30€.

*Recollida i devolució en Rambla Brasil 29-32, Barcelona.

Per a lloguers superiors a 7 dies, s'aplicarà un descompte del 10%