CAMPER “MONTSERRAT"

Descobreix la "Montserrat"

Volkswagen T6.1 Dièsel

Si busques viatjar de manera diferent per o des de Barcelona llogar una camper és la millor opció. Tant per a descobrir Barcelona, com per a una escapada des de la capital de Catalunya, el lloguer de furgonetes camper a Barcelona és una idea genial Amb TOTS els serveis i comoditats inclosos en el preu! Reserva una camper en Alquilovan i inicia la teva aventura des de la ciutat comtal!

El nostre model de camper es tracta d’una furgoneta àgil, lleugera, i amb WC Portàtil, amb la clàssica base de VW, És súper còmoda!

Amb ella arribaràs als racons més amagats per a descobrir les ciutats com mai ho havies fet. No t’ho pensis més i fes el teu lloguer de camper a Barcelona! Gaudeix d’unes vacances diferents!

CARACTERISTIQUES DE LA NOSTRA CAMPER EN LLOGUER

Cuina totalment equipada

Cuina de gas amb dos fogons. En aquesta cuina podràs preparar qualsevol menjar lliurement. A més, està totalment equipada amb tots els estris necessaris. Cuinar a la camper serà gairebé com fer-ho en una casa portàtil.

Nevera

Llogaries una camper sense nevera? No pas! Una nevera és imprescindible en els viatges amb camper. La que trobaràs a la nostra furgoneta és ideal per poder portar i emmagatzemar tot el que necessites i mantenir-ho en perfectes condicions.

Aigüera

L’aigüera de la nostra camper et permetrà mantenir-ho tot net i endreçat.

Parament

Si realitzes el lloguer de campers a Barcelona amb Alquilovan, comptaràs amb tot el parament que necessites. La nostra camper està preparada per a cinc persones!

Calefacció

Volem que et sentis a gust i per això comptem amb termòstat per a la calefacció en la nostra camper de lloguer. Volem que puguis dormir en qualsevol lloc de forma comfortable sense que et condicioni la climatologia de l’exterior.

Endolls i connexions

Avui dia és impossible pensar en el lloguer d’una camper a Barcelona sense que compti amb endolls ni connexions. La nostra camper compta amb endoll encenedor, USB i voltímetre de bateria externa.

Dutxa exterior

La furgoneta camper d’Alquilovan també compta amb dutxa exterior, perquè puguis dutxar-te sense cap problema.

Presa corrent exterior

La nostra camper compta amb corrent exterior, connexió de la dutxa i entrada al dipòsit de les aigües netes de 70 litres.

LLOGA DE LA TEVA CAMPER AMB ALQUILOVAN

Si la recollida o devolució de la “van” hagués de ser fora dels horaris normals s’haurà de comentar amb anterioritat a la confirmació de la reserva i tindrà un cost afegit de 30€.

Recollida i devolució en Rambla Brasil 29-32, Barcelona.

PREUS DE ALQUILOVAN

Les millors campers. Els millors preus i sense sorpreses. Tot inclòs!

TemporadaPreu
Baixa99€/dia
Mitjana119€/día
Alta139€/dia

*Tenim una tarifa diària que varia segons la temporada. En aquesta taula pots consultar les nostres tarifes diàries. Apliquem descomptes per a lloguers de llarga durada (més de 20 dies), consulta'ns.

*Si la recollida o devolució de la "van" hagués de ser fos dels horaris normals s'haurà de comentar amb anterioritat a la confirmació de la reserva i tindrà un cost afegit de 30€.

*Recollida i devolució en Rambla Brasil 29-32, Barcelona.

Per a lloguers superiors a 7 dies, s'aplicarà un descompte del 10%